Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerijsvogel3

logoklU kunt zich op eenvoudig wijze aanmelden als lid. U ontvangt dan vier keer per jaar ons verenigingsblad de Korhaan.

De contributie voor de vogelwerkgroep bedraagt minimaal € 20,- per jaar. Na aanmelding ontvangen nieuwe leden een welkomstmap met informatie over de vereniging. Voor leden uit één gezin of samenwonenden is er de mogelijkheid lid te worden als huisgenootlid. De contributie daarvoor is minimaal € 7,- per jaar.

Na aanmelding ontvangt u welkomstbrief waarin verzocht wordt de contributie voor het eerst te voldoen. Het jaar daarop krijgt u een schriftelijk verzoek, per e-mail of brief, voor de jaarlijkse contributie.

Hieronder vindt u een invulformulier dat u kunt gebruiken voor het aanmelden als lid of voor het aanvragen van een folder met informatie over het lidmaatschap.

U kunt hierbij opgeven of u de nieuwsbrief, die ongeveer 1 maal per maand via mail verschijnt, wilt ontvangen. U kunt deze nieuwsbrief op elk moment ook weer opzeggen.

Mocht u problemen ervaren met het aanmelden via de website, dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com