Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerschapen2

blauwborstBreng vóór 14 december je stem uit! In totaal zijn maar liefst 117 foto's door 30 VWG fotografen ingestuurd voor de VWG jubileum wedstrijd! De kwaliteit van de foto's is buitengewoon goed, en ... 75% van alle foto's zijn in ons werkgebied gemaakt! Je kunt deze foto's hier bekijken.

De foto's zijn inmiddels opgestuurd naar de jury, die de uitslag van hun evaluatie bekend zal maken tijdens de jubileum feestavond op 1 februari.

Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. Daarvoor hebben we de input van alle leden nodig. Zou jij daarom zo goed willen zijn om deze foto's te  bekijken en een score te geven? En zou je dit svp vóór 14 december kunnen doen?

De foto's zijn verdeeld in 3 categorieën (1. compact camera's; 2. digiscoop systemen; 3. spiegelreflex camera's), kun je svp alle foto's in alle 3 de categorieën beoordelen? Dus klik hier en breng je stem uit in het fotoportaal. Je mag je stem op meerdere foto's uitbrengen, maar uiteraard niet meer dan 1 per foto. 

Heel erg veel dank voor je bijdrage!

 

Fotogroep Coördinatie Comité Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen