Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerbeflijster

boekjezonderschaduwklNee, het gaat niet over allerlei bekende en onbekende inwoners  van het Gooi. Maar over echte vogels. Vogels die bijna dagelijks om ons heen te zien zijn. Vogels die allemaal voorkomen in het werkgebied van de Vogelwerkgroep het Gooi en Omstreken.

Een prachtig nieuw boek dat is verschenen ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de vogelwerkgroep op 1 februari 2017.  Dit fraaie en rijk geïllustreerde boek telt meer dan 200 pagina’s waarop informatie over 94 vogelsoorten te vinden is.  Naast deze informatie is er in het boek ook ruimte  ingeruimd voor vogelkijkpunten, vogelhutten, rijk gesorteerde vogelgebieden en allerlei wetenswaardigheden over vogelsoorten. Kortom een must voor de beginnende en ervaren vogelliefhebber.

 

 

Hoe kan je aan het boekje Gooise Vogels komen?

  

Voor leden van de Vogelwerkgroep Het Gooi en omstreken

Er is 1 gratis boekje per lid (niet huisgenootleden) beschikbaar. Tijdens ledenavonden in de infoschuur kan je dit exemplaar afhalen. Uit logistieke en financiële redenen zenden we de boeken niet toe.

Eenmalig en uitsluitend voor leden die erg ver weg wonen (ver buiten ons werkgebied) kan het boek toegezonden worden. De verzendkosten van €4,50 per boek worden wel in rekening gebracht en dienen vooraf betaald te zijn op NL17 TRIO 0391 1047 99 t.n.v. t.n.v. VWG Het Gooi e.o met vermelding van: "verzendkosten jubileumboek" en naam en volledige verzendadres.

Deze kosten dienen voldaan te worden voor 1 maart 2017. Na 1 maart wordt er niet meer verzonden tegen gereduceerd tarief.

Extra boekjes kunnen leden bestellen voor de prijs van €5,00. De kosten dienen vooraf betaald te zijn op NL17 TRIO 0391 1047 99 t.n.v. VWG met vermelding van naam en aantal extra boekjes. Nadat de bestelling is gedaan kan deze tijdens ledenavonden in de infoschuur opgehaald worden. Uit logistieke en financiële redenen zenden we de boeken niet toe.

 

 

Hieronder enkele voorbeeld pagina's uit het boek.

Gooisevogels1B

 

gooisevogels2B

 

 

 

Reacties   

0 #1 mvr. J. Faas 31-03-2017 11:45
goedemorgen, ik wilde vanmorgen bij bruna het boek Gooise vogels kopen/bestellen . Dat bleek helaas niet mogelijk. Zijn er nog boeken te koop?
Met vriendelijke groet, Coby Faas
Citeer
0 #2 Angelique Bijleveld 22-02-2021 14:20
Goedendag,

Ik zou ook zó graag een exemplaar willen hebben! Ik heb het laatste van de boekwinkel cadeau gedaan aan vrienden. Niet wetende dat het ook echt het laatste exemplaar van hun voorraad was. En het is zo een ontzettend leuk boek! Ik hoor heel graag
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen