Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerschapen2

forumklSteeds meer leden van onze vogelwerkgroep maken gebruik van ons forum. Hier kun je berichten over vogels in onze regio plaatsen maar ook reisverslagen, te koop of andere zaken die voor vogelaars interessant kunnen zijn. Zo heeft Harry de Klein onlangs de verslagen van zijn vogelreizen op het forum geplaatst. Niet alleen leuk om te lezen, maar kan je ook op ideeen brengen bij het bepalen van je vakantiebestemming. Je kunt ze bekijken via de menuknop Forum of via deze link.

 

Harry heeft de verslagen als PDF in het forum geplaatst. Na het openen van het forumbericht moet je dus op de PDF bijlage klikken om het verslag (met alle foto's) te lezen.. Zijn verslagen bestonden al in dit PDF  formaat. Om de foto's en tekst te scheiden en vervolgens te plaatsen in het forum zou nogal bewerkelijk zijn, vandaar dat gekozen is voor deze vorm van publiceren.

De meest gebruikelijk manier om foto's op te nemen in de tekst (waarbij de foto ook direct zichbaar is bij het openen van het forumbericht) gaat als volgt: 

- Start een nieuw onderwerp

- Klik op de knop 'Bijlagen'

bijlagen

 

 

 

- Klik op de knop 'Toevoegen bestanden'

Toevoegen bestanden

 

 

 

- Selecteer nu je illustratiebestand uit het window dat geopend is en klik op 'Openen'

 

- Klik op de knop 'Voeg in'

voegin

 

 

 

De foto staat nu in je bericht. Je kunt op deze manier meerdere foto's in jet bericht opnemen.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen