Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerschapen2

Natuur aan huis'Natuur aan huis', het mooiste boek over erven en haar bewoners. Wie voorintekent op het prachtige kijk- en ideeënboek over natuurvriendelijke erven in Nederland en Vlaanderen, ontvangt zo'n 15% korting op de aanschafprijs. Bij voorintekening kost het 24,95 euro, de winkelprijs zal 29,95 euro worden. Voorintekenen kan tot 15 juli 2014. 'Natuur aan huis' staat boordevol tips en inspiratie over hoe u erven nog vogel- en natuurvriendelijker kunt inrichten. Wie het boek koopt, helpt tegelijkertijd financieel bij de bescherming van onze erfvogels.

"Parels in het landschap, oases voor vogels", zo omschrijft auteur Hans Peeters de geselecteerde erven voar het nieuwe inspiratieboek 'Natuur aan huis'. "Het wordt een prachtig boek van en voor bevlogen erfbewoners en andere natuurliefhebbers. Vol met tips hoe je het geheie jaar nag meer kunt genieten van je erf of tuin. 25 unieke erven vormen het decor van bijzondere erfvogels en laten zien wat je kunt doen am ze op je erf te krijgen. Maar in het boek lees je oak tips voor vlinders, bijen, egels en nag veel meer dieren. Veel van die tips zijn ook leuk om samen met de (klein)kinderen te doen."

'Natuur aan huis':

  • Groot formaat
  • Harde kaft
  • Ca. 200 pagina's
  • Boordevol prachtige foto's en tips

Belangstellenden kunnen op twee manieren het boek bestellen. Aan de buitenkant van het magazine Erfvogels in Beeld 2014 zit een bestelkaart, die zij gratis kunnen versturen aan
Vogelbescherming Nederland. Maar het boek is ook digitaal te bestellen via www.vogelbescherming.nl/natuuraanhuis.

Lees hieronder de volledige brief van de Vogelbescherming

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen