Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerslangenarend

logovwg2019kl3Op donderdagavond 10 januari 2019 kwamen ruim 80 leden van onze vogelwerkgroep naar de nieuwjaarsreceptie in de infoschuur ’t Gooi. In een toespraak van onze voorzitter Piet Spoorenberg werd het “post-jubileum” jaar 2018 samengevat. Een jaar vol activiteiten en een verdergaande groei van het aantal leden naar 850.

petifourtjes

 Een jaar met reflectie, waarin we vaststellen dat we een bijzonder levendige en actieve vereniging zijn en ook open staan voor vernieuwing en verbeteringen. Het resultaat van deze reflectie, samen met de coördinatoren van alle groepen binnen de vogelwerkgroep, wordt in het jaarplan van 2019 verwerkt. Na deze toespraak presenteerde Feiko Prins de start van een inzamelingsactie in 2019 voor het “Preventing Extinction Program” van Birdlife International. Hier zal komende tijd meer over te lezen zijn in de Korhaan, Nieuwsbrief en op onze website. Tot slot presenteerde Andrea Rietbergen namens de fotogroep een overzicht van foto’s, uit het jaar 2018.

Tijdens de avond was er veel ruimte voor ontmoeten en bijpraten. Hiervan werd volop gebruik gemaakt in een gemoedelijke sfeer. Ons “cateringteam” stond aan de basis van deze succesvolle avond met het serveren van heerlijke drankjes en hapjes. Op de heerlijke gebakjes pronkte het logo van onze vogelwerkgroep. Met dank aan banketbakkerij Hendricksen uit Baarn, die deze versnapering flink sponsorde, omdat hij onze vogelwerkgroep een warm hart toedraagt.

In elk geval is het jaar van onze vogelwerkgroep hiermee weer mooi van start gegaan.