Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerzwartesten

r

logokopklHet lijkt nog ver weg, maar het einde van het jaar nadert snel en dat betekent dat onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (21 maart 2024) ook weer in zicht komt. De uitnodiging en agenda voor deze ALV komen in eerste Korhaan van het nieuwe jaar.
Voor een correct verloop van de vergadering is tijdens de vergadering zelf geen ruimte om in te gaan op stukken of vragen die niet vooraf zijn gedeeld met de leden (uitgezonderd vragen die betrekking hebben op wèl geagendeerde onderwerpen).
Er is gelegenheid voor leden om agendapunten in te dienen bij het bestuur. Hiervoor kunt u tot uiterlijk 1 januari een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zorg ervoor dat u in uw e-mail duidelijk aangeeft wat het onderwerp is, en waarom u denkt dat het belangrijk is dit tijdens de ledenvergadering te bespreken en wat uw voorstel is. Dit stelt het bestuur in staat om deze punten zorgvuldig te beoordelen en, indien van toepassing, ze op te nemen in de agenda van de Algemene Ledenvergadering.
De definitieve agenda en bijlagen worden uiterlijk 2 weken voor de vergadering aan de leden beschikbaar gesteld op de website.

Aanmelden

Via de volgende knoppen kunt u zich aanmelden als lid of nieuwsbrief of u kunt zich inschrijven voor de vogelherkenningscursus.

 

Klik hier voor aanmelden lidmaatschap

buttonautomatischincasso

Klik hier voor aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor inschrijving vogelherkenningscursus

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

 

IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:29-05-2024 14:15

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel
Melden
Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel247207-07-2024 14:51

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forumactiviteit

  • Geen berichten om weer te geven.