Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerzwartesten

r

Lijst met websites van leden:

WebsiteToelichting
Jan Nijhof De bedoeling is dat er artikelen over vogels en zoogdieren in komen. Op het ogenblik gaat het alleen nog over vogels: Baardmannetjes;
Verwantschappen van Europese vogels, deel 1: Niet-zangvogels en deel 2: Zangvogels, Hamerkoppen, Struisvogels en niet te vergeten: onze lifelist
(onze dat is mijn partner Anneke Hemmes en ik).
Antoinne Sterk Op ongeregelde tijden verschijnen hier foto's die zijn gemaakt door Antoinne Sterk. Recent gemaakt of onlangs weer ontdekt. Heel af en toe zijn ze erg mooi, anders wel ietwat apart. Een titel, een foto en een categorie. Kortom een fotolog. Niets meer, niets minder.
Bert Roelofs Op mijn website portreteer ik vele vogelsoorten, uit binnen- en buitenland, vrij levend en in gevangenschap.
Caspar Huurdeman Natuur en fotografie is mijn passie.
Doortje van Dijk Allround illustrator, landschapsontwerper en specialist visuele communicatie met een enorme voorliefde voor vogels.
Frans van Lier Hoe meer ik mijn ogen de kost kan geven in de natuur, des temeer stijgt mijn verbazing daarover. Daar staat dan weer tegen over, Dat het mij tevens erg bedroeven hoeveel van deze schoonheid steeds verderachteruit holt.
Hugo Weenen Website met natuur foto's, voornamelijk vogels, in het Gooi maar ook andere gebieden in en buiten Nederland.
Jan van Gastel Blog over het digiscopen van vogels, met links naar mijn andere websites.
Jos Ketelaar  Natuurfotografie. Ik fotografeer vooral natuur en tuin onderwerpen. "Flora en Fauna"
Lolke Stelwagen Mijn persoonlijke site is die van IVN Vecht & Plassen. Het meest bezochte deel gaat over vogels.
Mark Eising Eén van de grootste wildlifefotowebsites ter wereld met zelf gemaakte foto's van vogels, zoogdieren, reptielen, amphibieën en insecten in het wild.
Paul en Aline Voorhaar Gaat over van alles: werk, vogels, vakantiehuis, reizen, VWG.
Pieter Schut Het gaat over mijn bedrijf (media), maar heeft de naam van de Bergeend: Tadorna Media
Roelof Molenaar Natuurfotografie. Vogels vooral uit ons werkgebied "Het Gooi en Omstreken"
Sjef Staps Over de crisis niets dan goeds. Informatie over het gelijknamige boek over de crises rond klimaatverandering en verlies aan biodiversiteit.
Tom Verhulst De site bevat voornamelijk vogelfoto's en een aantal landschapfoto's van de gebieden waar we een aantal vogels gefotografeerd hebben.
Jan van Gastel Blog over het digiscopen van vogels, met links naar mijn andere websites.
Mark Eising Eén van de grootste wildlifefotowebsites ter wereld met zelf gemaakte foto's van vogels, zoogdieren, reptielen, amphibieën en insecten in het wild.
Peter van den Bos Een website over natuurfotografie.