Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerpijlstaarten

Inleiding

Heb je een passie voor vogelfotografie en ben je lid van de VWG Gooi e.o.? Dan ben je bij de Werkgroep Fotografie op het juiste adres!

 

De Werkgroep Fotografie richt zich op het maken van foto’s van in het wild levende vogels en natuur fotografie in het algemeen. Het werkgebied van de VWG Gooi e.o. is het favoriete werkgebied van de Werkgroep Fotografie, maar niet uitsluitend. Met haar activiteiten wil de werkgroep bijdragen aan de bescherming van de natuur. 

De Werkgroep Fotografie probeert zo veel mogelijk met andere werkgroepen en subgroepen van de VWG samen te werken om unieke beelden te maken van vogels, interessant vogelgedrag etc.. Bij het maken van de beelden dienen negatieve invloeden op leefomgeving of voortplanting (b.v. verstoring broedende vogels) te worden vermeden. 

De Werkgroep organiseert onder meer thema-avonden, excursies, projecten, tentoonstellingen, en faciliteert informatie uitwisseling en andere gezamenlijke activiteiten. 

 

Wil je je aanmelden of wil je om een andere reden contact opnemen met deze werkgroep? Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor meer recente informatie kun je ook kijken op onze Facebook pagina: (20+) Vogelwerkgroep Het Gooi - Fotografie | Facebook

 

Programma  2022

 Avond programma

 

19-1 beste foto’s van 2021

10-2 projectmatig fotograferen

10-3 vogels in de winter

14-4 nachtvlinders

10-5 presentatie over Tanzania door Yvette; beelden van leden

9-6 presentatie over vogels op de Tafelbergheide door Jurrien; beelden van leden

14-7 thema avond Merel

11-8 thema avond landschapsfotografie

19-8 nachtvlinder sessie olv Bertus vd Brink

8-9 thema avond over hut fotografie

12-10 thema avond over bos fotografie

10-11 thema avond over paddenstoelen

8-12 thema avond over vliegbeeld en vogels in actie

 

Voor meer informatie over het avondprogramma kun je een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Excursies

In maart was er een excursie naar Gooilust en de Groene Jonker, in April naar de Eempolder. In april en juni waren er twee excursies naar Gruttoboer Murk Nijdam in Friesland. In de maanden mei – augustus zijn er 4 nachtvlinder sessies geweest. In juli was er een excursie naar de Werribben, waar we olv Susan Oostelaar gevaren hebben.  In october is een excursie naar de Pier van IJmuiden gepland (datum nog niet bekend, info: Andrea Rietbergen), in november staan 2 excursies gepland (Speuldersbos, info: Johan Bosman; Kaapse Bossen, info Hugo Weenen)

 

Voor meer informatie over excursies kun je een mail sturen aan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.