Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerwitstuitbarmsijs

De Vogelwerkgroep Gooi en Omstreken (VWG) heeft de mogelijkheid om projecten financieel te ondersteunen dankzij de nalatenschap van mevrouw D. Sluijters-Nierstrasz. Uit dit vermogen is geld beschikbaar voor projecten van de VWG. Het doel is om werk en activiteiten hiermee te stimuleren.

Het bestedings- en beheerplan is opgenomen in het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Leden, maar ook niet-leden van de VWG, kunnen hun ideeën en projectvoorstellen insturen voor financiële ondersteuning.

In onderstaande toelichting bij aanvragen wordt aangegeven aan welke voorwaarden projecten moeten voldoen om voor deze financiële steun in aanmerking te komen.

pdftoelichting bij aanvragen


Via het onderstaande formulier kunnen projectvoorstellen ingediend worden.

docxaanvraagformulier Sluijters Vogelfonds (Word) 

pdfaanvraagformulier Sluijters Vogelfonds (PDF)


De projectaanvragen worden in eerste instantie beoordeeld door de Adviescommissie voor het Dineke Sluijters Vogelfonds. De commissie adviseert het bestuur. Op basis van dit advies stelt het bestuur de te honoreren projecten voor aan de ledenvergadering. De Adviescommissie informeert de indieners van een aanvraag na de bestuursvergadering, waarin de voorstellen en de adviezen van de commissie behandeld zijn.

De Adviescommissie bestaat uit:

  • Wobbe Kijlstra
  • Arda van der Lee
  • Rob Moolenbeek

Voorstellen met een aangevraagd bedrag tot € 2000 worden door het bestuur eventueel toegekend na advies van de Adviescommissie. Projectaanvragen hoger dan € 2000 moeten in de ledenvergadering worden goedgekeurd, die daartoe gehouden zal worden in maart. Wij zijn per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te bereiken. Hier kan ook het projectvoorstel naar toegestuurd worden.

Huidige stand van zaken projecten (t/m december 2023)
Onderstaand een overzicht met alle ingediende projecten, waarbij opgegeven wordt wat de status is.