Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerwitstuitbarmsijs

sperwerVogelwerkgroep Gooi e.o. heeft de traditie om twee keer per jaar een weekeind te organiseren. Recent heeft het team voor deze weekenden zich vernieuwd. De 'commissie Vogelweekenden' bestaat nu uit Jeanelle Breemer, Marco van den Brink, Helene Heckman en Martijn van Oort. Hiermee kunnen Margreet Bijpost en Wouter Rohde (na vele jaren van tomeloze inzet), een stapje terug doen. Dit is ook een mooi moment om ons te bezinnen op het doel waarmee we weekenden organiseren en hoe deze weekenden blijven passen bij de ideeën en wensen binnen de vereniging. Daarom vragen we in een korte enquête om jouw mening en suggesties.

Gaan we vooral naar nieuwe plekken waar we bijzondere soorten kunnen zien?
Of staat de ontmoeting tussen leden meer op de voorgrond?
En hoeveel mag een weekend kosten?
Het Vogelweekend moet voor iedereen bereikbaar blijven, maar met het beperkte budget dat we nu hanteren, vallen veel locaties af en is herhaling van locaties soms onvermijdbaar.
Als we meer variatie willen bieden, kunnen we bijvoorbeeld nadenken over één vriendelijk geprijsd vogelweekend en één wat duurder weekend per jaar.

Als je interesse hebt in de weekenden, neem dan even de moeite om een paar vragen te beantwoorden. De resultaten van deze korte enquête gaan ons als commissie helpen om de weekenden te blijven organiseren die bij ons passen. Je kunt ook je suggesties voor toekomstige bestemmingen kwijt en andere opmerkingen of vragen die je misschien mee wilt geven.
We zullen een overzichtje geven van de uitkomsten in de nieuwsbrief en/of in ons verenigingsblad De Korhaan. We kijken uit naar jullie input!
Klik hier om de enquête in te vullen.

 

Bij voorbaat dank voor de moeite!

Met vriendelijk groet,

Commissie VWG weekenden
Jeanelle Breemer
Marco van den Brink
Helene Heckman
Martijn van Oort

 

Aanmelden

Via de volgende knoppen kunt u zich aanmelden als lid of nieuwsbrief of u kunt zich inschrijven voor de vogelherkenningscursus.

 

Klik hier voor aanmelden lidmaatschap

buttonautomatischincasso

Klik hier voor aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor inschrijving vogelherkenningscursus

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

 

IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:17-04-2024 14:21

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel
Melden
Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel246011-04-2024 20:14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forumactiviteit

  • Geen berichten om weer te geven.