Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerwitstuitbarmsijs

archiefZoals reeds eerder gecommuniceerd (Nieuwsbrief 24 september 2023) heeft het bestuur geconcludeerd dat ons papieren archief niet meer van deze tijd is en heeft daarom besloten ons papieren archief van VWG rapporten te gaan opruimen. Alle rapporten zijn digitaal beschikbaar op de VWG website. Bovendien zijn inmiddels ook alle rapporten in digitaal formaat gedeponeerd bij de Koninklijke Bibliotheek.

Alvorens tot vernietiging over te gaan, willen we leden graag in de gelegenheid stellen om rapporten mee naar huis te nemen. Belangstellenden kunnen zich melden middels een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houdt er rekening mee dat lang niet van alle rapporten een papieren versie beschikbaar is en dit veelal van de wat oudere rapporten.

Voor nu betreft het alleen een inventarisatie van de interesse. Afhankelijk van hoe groot de belangstelling is, wordt gekeken naar de volgende stap.

Aanmelden

Via de volgende knoppen kunt u zich aanmelden als lid of nieuwsbrief of u kunt zich inschrijven voor de vogelherkenningscursus.

 

Klik hier voor aanmelden lidmaatschap

buttonautomatischincasso

Klik hier voor aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor inschrijving vogelherkenningscursus

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

 

IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:17-04-2024 14:21

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel
Melden
Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel246011-04-2024 20:14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forumactiviteit

  • Geen berichten om weer te geven.