Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerwitstuitbarmsijs

infoschuurHet bestuur wil graag de aandacht vestigen op een paar belangrijke punten met betrekking tot parkeren en veiligheid om en in de Infoschuur.

Vooral bij druk bezochte bijeenkomsten is herhaaldelijk gebleken dat auto’s staan geparkeerd waar dat niet mag. En ook binnen de Infoschuur zijn de veiligheidsaspecten voor verbetering vatbaar.

Parkeren: Dit is uitsluitend toegestaan op de parkeerplaats! Bij drukbezochte evenementen kan deze snel vol raken en het is absoluut niet de bedoeling de auto te parkeren buiten de daartoe bestemde plaatsen. We willen daarom graag een beroep doen op jullie medewerking om dit in goede banen te leiden. Overweeg als bezoeker om zoveel mogelijk met de fiets te komen of om samen te reizen. Dit draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar helpt ook de parkeeroverlast te verminderen. En als je met de auto komt, parkeer dan zo strak mogelijk. Bij volle parkeerplaats kan overwogen worden om daar ook dubbel te parkeren. De laatst komende moet dan wel als eerste weg.

Veiligheid binnen de Infoschuur: Om de veiligheid van iedereen te waarborgen, zijn er enkele belangrijke veiligheidseisen binnen de Infoschuur. De openslaande tuindeuren dienen te allen tijden geopend te zijn om als vluchtweg te dienen. Daarbij is het van cruciaal belang dat de ruimte vóór de deuren te allen tijden vrij wordt gehouden, zodat deze als effectieve vluchtweg kunnen functioneren. Dus binnen géén stoelen voor de openslaande deuren en buiten geen fietsen voor de openslaande deuren.

Deze richtlijnen waaraan wij zijn gehouden zijn opgesteld door de brandweer en de eigenaar van de Infoschuur (GNR). We willen benadrukken dat de vogelwerkgroep aansprakelijk kan worden gesteld indien niet aan deze veiligheidsvoorwaarden wordt voldaan.

Dank voor jullie medewerking en begrip.

 

Het bestuur.

Aanmelden

Via de volgende knoppen kunt u zich aanmelden als lid of nieuwsbrief of u kunt zich inschrijven voor de vogelherkenningscursus.

 

Klik hier voor aanmelden lidmaatschap

buttonautomatischincasso

Klik hier voor aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor inschrijving vogelherkenningscursus

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

 

IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:17-04-2024 14:21

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel
Melden
Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel246011-04-2024 20:14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forumactiviteit

  • Geen berichten om weer te geven.