Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerwitstuitbarmsijs

logokopklIn de Nieuwsbrief van 10 maart j.l. was dit verslag te lezen over de reacties die de Adviesgroep op de eerste vier vragen heeft gekregen. Tijdens de bijeenkomst op 21 maart j.l, na de Algemene Ledenvergadering, is dit ook kort gepresenteerd door Wobbe Kijlstra. Reageren op de vragen kan nog steeds! Vermeld wel op welke vraag je reageert.

Tijdens de bijeenkomst op 21 maart zijn we niet toegekomen aan het bespreken van een vijfde vraag. Daarom deze vraag nu alsnog in de Nieuwsbrief zodat alle leden deze vraag kunnen beantwoorden. De adviesgroep is van plan om in gesprek te gaan met terreinbeheerders zoals Goois Natuurreservaat, Natuurmonumenten en gemeenten in het Gooi en ook met verschillende natuur- en milieuorganisaties over de vraag hoe we de vogels in het Gooi meer kunnen helpen.

Vraag 5: Wat moet in elk geval in deze gesprekken met terreinbeheerders en natuur- en milieu-organisaties aan de orde komen?

Stuur je reactie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Wouter Rohde, Wobbe Kijlstra, Marjolein Quené)

Of bel 06 1454 1711 (Marjolein Quené).

Er leven heel veel verschillende ideeën binnen onze VWG en het is goed om hier zo breed als mogelijk rekening mee te houden. Dus ook nu geldt: elke interpretatie van deze vraag en elke reactie is welkom.

Aanmelden

Via de volgende knoppen kunt u zich aanmelden als lid of nieuwsbrief of u kunt zich inschrijven voor de vogelherkenningscursus.

 

Klik hier voor aanmelden lidmaatschap

buttonautomatischincasso

Klik hier voor aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor inschrijving vogelherkenningscursus

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

 

IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:29-05-2024 14:15

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel
Melden
Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel246817-06-2024 09:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forumactiviteit

  • Geen berichten om weer te geven.