Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerschapen2

Stop de WindmolensVWG maakt u attent het verzoek van de actiegroep Stop Windmolens Gooimeer om een petitie te ondertekenen waarin bezwaar wordt gemaakt tegen nieuwe plannen van Almere om mega windmolens (tot 200 meter hoog) toe te staan aan de noordkust van het Gooimeer en de Waterlandseweg. Veel inwoners van Almere, Huizen, Naarden, Blaricum en omstreken zijn daar tegen en voeren samen actie. Er dreigt een ongehoorde horizonvervuiling, geluidsoverlast en nachtelijke lichtshow van knipperlichten.

Deze plannen zijn een verkwanseling van een prachtig Gooimeer waar veel mensen van genieten of er hun brood mee verdienen.

In september 2013 is het eerste windmolenplan door de raadsleden van Almere teruggefloten. Andere factoren dan de megamolens rond het Gooimeer waren hier echter de oorzaak van. Almere werkt nu aan een nieuw plan. Bijna zeker worden de kust en het achterland van het Gooimeer wéér genoemd als locatie voor (mega)windmolens. Begin februari hebben wij een gesprek met Wethouder Mulder van Almere waarin we onze bezwaren willen laten horen. Meld je daarom nu bij ons aan, zodat wij samen sterker staan!

Watersporters, strandliefhebbers, rustzoekers, hengelaars, vogelaars, fietsers, wandelaars, woningeigenaren, horeca- en watersportbedrijven laat van je horen!

  • Meld je dus snel aan op: www.stopwindmolensgooimeer.nl
    (Wij houden je dan op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen. Bij formele procedures ontvang je van ons kant en klare bezwaarschriften om in te sturen onder je eigen naam.)
  • Teken op www.stopwindmolensgooimeer.nl de petitie: STOP WINDMOLENS GOOIMEER!

Stop Windmolens Gooimeer

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen