Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerslangenarend

TussenDijkenDuinklDe Samenwerkende Vogelwerkgroepen Noord-Holland (SVN) is opgericht in 1980 en bestaat in 2020 40 jaar. Bij de SVN zijn 14 regionale Vogelwerkgroepen aangesloten. De SVN is van grote waarde gebleken, bijvoorbeeld toen de Vogelwerkgroepen de jacht op de Smienten in Noord-Holland wilde tegenhouden. Ter gelegenheid van het jubileum verschijnt dit jaar een serie interessante artikelen in het Noord-Hollandse natuurtijdschrift Tussen Duin & Dijk. Deskundige schrijvers nemen in zo’n artikel een Noord-Hollandse vogelsoort of fenomeen onder de loep, zoals o.a. ijsvogel, stadsmeeuwen en het ringen van vogels.

Deze artikelenreeks past uitstekend in het Noord-Hollandse natuurtijdschrift Tussen Duin & Dijk. Hierin verschijnen niet alleen artikelen over vogels, maar over álle mogelijke natuur in Noord-Holland, of het nu vogels, pissebedden, bijen, bomen, paddenstoelen of waterbeestjes zijn. En elk artikel is deskundig en toch vlot geschreven en vooral: lezenswaardig.

Heeft u ook een brede belangstelling voor natuur in uw provincie? Geniet u behalve van vogels ook van andere natuur in uw provincie? Wilt u daar graag meer over weten? Abonneer u dan vandaag nog op het prachtige natuurtijdschrift Tussen Duin & Dijk voor slechts € 15,- per jaar. U ontvangt dan vier dikke nummers en soms een extra themanummer. Zo blijft u op de hoogte!

 

Wilt u zien wat er zoal is verschenen of zich meteen abonneren, kijk dan op: www.tussenduinendijk.nl/

 

Meer info over SVN: www.vogelwerkgroepennh.nl/

 

TussenDijkenDuin